Haberler

November 3, 2023 Uncategorized disabled comments

https://www.haberler.com/guncel/gazeteciler-medya-gunleri-nde-cibali-de-4132619-haberi/

Gazeteciler ‘Medya Günleri’nde Cibali’de Buluşuyor


30 Kasım 2012 13:01
Güncel Haberler

Media Days 2012′ konferansında Avrupa’dan ve Türkiye’den tanınmış gazeteci ve iletişim akademisyenleri konuşma yapacaklar.
Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi ve South East Europe Organization (SEEMO) işbirliğinde 3-7 Aralık’ta Khas Cibali Kampüsü’nde gerçekleşecek olan ‘İstanbul Media Days 2012’ (İstanbul Medya Günleri 2012) konferansında Avrupa’dan ve Türkiye’den tanınmış gazeteci ve iletişim akademisyenleri konuşma yapacaklar.
Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi ve South East Europe Organization (SEEMO) 3-7 Aralık’ta Cibali Kampüsü’nde başta Güney Doğu Avrupa bölgesi olmak üzere tüm Avrupa bölgesinden gazeteci, online gazeteci, blogger, köşe yazarı, iletişim akademisyenleri bir araya getiriyor.
3-7 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek ‘İstanbul Media Days 2012’ konferansında Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü Cibali Salonu adeta geleneksel medya ile yeni medyanın buluşma noktası olacak.
24. Dönem TBMM Ulusal Eğitim, Gençlik, Kültür ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Nabi Avcı ile Sabah Gazetesi yazarı ve aynı zamanda Kadir Has Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın da yer aldığı konferansta konuşma yapacak Türk gazeteciler arasında Mete Çubukçu (NTV), Nuri Çolakoğlu (CNN Türk) ve Adem Gürses (ATV) gibi tanınmış isimler yer alıyor.
Geçtiğimiz yıl birçok ülkeden 1500 iletişimcinin katıldığı IAMCR-İletişim Konferansı’nı gerçekleştiren Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Bayrakdar “Avrupa değişiyor, bu değişim dönüşümde medyanın da rolü vardı. Medya hem içerik sağladı hem içerik toplayan konumda idi. Medya bir yandan da evriliyor. Eski medyaya ne oldu? Yeni içerik sağlayıcılar kimler? Eski ile yeniyi nasıl iç içe geçiririz? gibi sorulara bu konferansta yanıt bulunmaya çalışılacak” diye konuştu.
Konferansa Viyana Üniversitesi, Ortadoğu ve Avrupa PR Kuruluşu (South East and Central Europe PR Organisation-SECEPRO), Uluslararası Medya Merkezi (IMC), Avusturya Kültürel Forası (Avustrian Cultural Fora-Kutulform) ve Avusturya Avrupa ve Uluslararası İlişkiler Federal Bakanlığı da destek veriyor.
Kaynak: Bültenler / Güncel